Oxid titaničitý, 100g

Doprava zdarmaPro objednávky nad 2000,- DPD odběrná místa
Ověřený původ surovinSuroviny nejvyšší kvality od předních evropských dodavatelů
Odborné poradentstvíNeváhejte se na mě obrátit - 17 let praxe s formulováním pleťových produktů, profesionální aromaterapeutka
Na kvalitě dodané suroviny záležíExpeduji pondělí až středa, aby suroviny zbytečně neležely v depu a vy je obdrželi v nejlepší možné kvalitě- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
Oxid titaničitý, 100gNení skladem59,0 Kč/ ks48,8 Kč bez DPH
Oxid titaničitý je bílý pigment, který se používá jako jedna z nezbytných surovin pro výrobu dekorativní minerální kosmetiky, je 3 x více krycí než oxid zinečnatý. NEOBSAHUJE NANOČÁSTICE.
Bílá barva oxidu titaničitého se využívá pro tvorbu základů minerálních makeupů, tvářenek i stínů a dokonce i rtěnek, k obarvení mýdel. Má přirozený UV faktor.
Je nerozpustný ve vodě i v oleji a používá se tedy v disperzi. Při výrobě krémů či tělových mlék je proto vhodné ho začleňovat ihned při vmíchání vodní fáze do olejové, dokud je emulze tekutá. Později se velmi těžko rozmíchává.
Fyzikální vlastnosti: bílý prášek bez zápachu, balený v zip sáčku, vysoce čistý, ve faracutické kvalitě
Skladování: mimo dosah dětí, od zdroje průvanu, v suchu, při pokojové teplotě
Dávkování:
Do emulzí se přidává v množství 2 - 5%
Do minerální kosmetiky v množství 1 – 40%
Do balzámů na rty se přidává v množství kolem 2%


